Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Студентський клуб – для активної молоді: популярний колись заклад сьогодні потерпає від браку уваги

6 жовтня 2015, 15:42
Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»

Студенти, які мешкають у гуртожитках, мають під боком місце для реалізації всіх найцікавіших задумів. Студентський клуб Студмістечка – колись чи не найпопулярніше місце серед студентства, де відбувалися цікаві заходи, дискотеки, різні виступи, сьогодні майже цілковито позбавлений уваги молоді.

– У клубі щодня, крім вихідних, відбуваються заняття із танців (бальні, сучасні), репетиції шоу-балету «Аверс» і «For you», студентської театральної студії. Інколи (на Покрови, Андрія, Миколая) «Молода Просвіта» проводить тут свої заходи, житлово-побутовий відділ періодично організовує перегляд фільмів, з ініціативи студентів відбуваються різні ігри («Мафія», змагання-битви в комп’ютерних іграх). З жовтня тут проходитимуть Дні першокурсників. Щоправда, не всі інститути проводять їх у Студентському клубі, чимало надають перевагу нічним клубам, – розповідає заступник голови Студентського клубу Володимир Шепітчак.

Причинами того, що студентські дискотеки не прижилися в Студентському клубі, Володимир Шепітчак вважає те, що тут не можна продавати алкоголь, що студенти віддають перевагу нічним клубам, а також те, що вони надто багато часу просиджують в інтернеті та соцмережах.

– Хотілося б, щоб студентські лідери пропагували дозвілля студентів у нашому клубі, проводили тут тематичні вечори, обговорення, дискусії. А ми завжди раді допомогти, – каже мій співрозмовник.