Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Ті, що попереду: політехніки успішно завершили спортивні змагання у рамках універсіад України, Львівщини і вишу

30 грудня 2015, 15:06
Наталя Яценко, тижневик «Аудиторія»

Завершились змагання у межах універсіад України, Львівщини й вишу, і за їхніми результатами Політехніка й політехніки – фаворити.

Особливо вдало виступили студенти-спортсмени в настільному тенісі під час Універсіади Львівщини наприкінці листопада. Це Олександр Тимофеєв (м.с., ІГДГ, в особистих змаганнях та у парі з М.Кістечко – ІІ місце, а у змішаній парі з І.Моцик – І місце), Ростислав Білий (м.с., ІНЕМ, в особистих змаганнях – ІІІ місце), Михайло Кістечко (к.м.с., ІІМТ), Роман Марків (к.м.с., ІГСН), Віталій Білокінь (к.м.с., ІНЕМ) та Ірина Моцик (м.с.м.к., ІНЕМ, в особистих змаганнях і в парі з Р. Курдовою – І місце), Ольга Устай (м.с., ІНЕМ), Роксолана Курдова (м.с., ІГСН, в особистих змаганнях – ІІІ місце), Олександра Гайдей (м.с., ІКНІ), Ірина Підлипна (м.с., ІГСН).

11 грудня відбулась Універсіада Політехніки з настільного тенісу серед інститутів, у ній взяло участь 14 команд. Місця розподілились так: ІНЕМ – І місце, ІГСН – ІІ, ІІМТ – ІІІ. Крім цього, збірна жіноча команда Політехніки є чемпіоном України серед клубних команд суперліги.

За підсумками ХІІ літньої Універсіади України 2015 року серед команд ВНЗ ІІІ категорії Львівська політехніка, набравши 3588,9 очок і випередивши НТУУ «ХПІ», НУ «Одеська юридична академія» та НТУУ «КПІ», посіла перше місце.