Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У Львівській політехніці відбулася зустріч Андрія Садового з викладачами та студентами Університету

11 листопада 2015, 17:00
Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»

10 листопада 2015 року в Актовій залі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» відбулася зустріч міського голови Львова Андрія Садового із викладачами та студентами Університету.

Виступаючи перед академічною аудиторією, Андрій Садовий окреслив кілька гострих проблем, з якими звертаються до нього громадяни міста. Він, зокрема, торкнувся транспортної ситуації в місті. Люди не без підстав нарікають на погану якість автобусів, трамваїв та тролейбусів, недотримання графіків руху, високу вартість проїзду.

Мер розповів, що днями відбулася презентація першого в Україні електробуса виробництва концерну «Електрон» – сучасного екологічного та економного транспорту нового покоління. Місто невдовзі придбає в концерну кілька нових транспортних засобів. А з наступного року у Львові розпочнуть впроваджувати електронний квиток.

Андрій Садовий говорив також про те, що місто потерпає від проблеми неканалізованості та дощовідведення. Реалізація проектів з усунення цих хиб потребує кваліфікованих фахівців. Мер пообіцяв, що у 2016 році на вулицях Київській та Степани Бандери розпочнуть капітальний ремонт.

Серед озвучених під час зустрічі питань чимало уваги міський голова приділив житловій та архітектурній галузям, будівництву дитячих садочків, велосипедних доріжок, енергоефективності, роботі ЖЕКів, збереженню пам’ятників історії та культури тощо. Успіх у реалізації запланованого Андрій Садовий вбачає в активній участі громади міста. Наприкінці промовець відповів на численні запитання львівських політехніків.