Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Відзначили правознавців Політехніки: представники Університету отримали почесну грамоту і премію

25 грудня 2015, 09:52
Ірина Шутка, тижневик «Аудиторія»

Недавно у Хмельницькому відбулася Міжнародна наукова конференція «Чотирнадцяті осінні юридичні читання», до якої долучились і представники Інституту права та психології Львівської політехніки.

На конференцію, яку Хмельницький університет управління та права (ХУУП) проводить уже понад десять років, цьогоріч зголосилось понад 300 учасників з усіх регіонів України, а також з Білорусі, Росії та Польщі.

Так, із доповідями виступили ректор ХУУП професор Олег Омельчук, академік Національної академії правових наук України (НАПН), професор Володимир Андрейцев, член-кореспондент НАПН, професор Віктор Грищук та інші відомі правознавці. За підсумками конференції відзначили найкращі доповіді.

Почесну грамоту отримав професор кафедри кримінального права і процесу Львівської політехніки Костянтин Марисюк, доповідь якого посіла І місце на секції «Кримінальне право та кримінологія. Кримінально-виконавче право».

У рамках конференції також оголосили результати конкурсу на щорічну премію імені Святого Володимира – за краще друковане науково-практичне видання. Одним із лауреатів конкурсу стала доцент кафедри КПП Політехніки Світлана Якимова, яка у складі авторського колективу посіла І місце у номінації «Кримінальне право і кримінологія; кримінально-виконавче право; кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність» за цикл наукових праць із криміналістики та кримінології.