Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки організовує конкурс учнівських бізнес-планів

29 грудня 2016, 17:36
Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки

Кафедра менеджменту організацій Інституту економіки і менеджмент Національного університету «Львівська політехніка» запрошує старшокласників взяти участь у конкурсі учнівських бізнес-планів.

У конкурсі можуть брати участь учні випускних класів загальноосвітніх середніх шкіл, гімназій та ліцеїв. На конкурс подають бізнес-плани, підготовлені командою учнів (від 3 до 5 осіб у команді).

Тематика бізнес-плану – «Інноваційний проект». Бізнес-план може описувати розроблення та впровадження інноваційного проекту в будь-яку сферу економічної чи соціальної діяльності.

Авторам кращих робіт за рішенням конкурсної комісії будуть надіслані запрошення для участі у презентації перед комісією з викладачів кафедри та успішних підприємців, де вони зможуть зробити доповідь і в процесі дискусії захистити результати своєї роботи та отримати цінні подарунки.

Прослуховування робіт буде проведено в травні 2017 року за адресою: м. Львів, вул. Митрополита Андрея, 5, IV навчальний корпус Національного університету «Львівська політехніка», кафедра менеджменту організацій, ауд. 407.

Вимоги до бізнес-плану

Реєстрація на конкурс