Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Магістри кафедри ЗМД перемогли у фіналі «Diamond BootCamp 2016» і їдуть на стажування в Нідерланди

21 грудня 2016, 12:01
Кафедра ЗМД Львівської політехніки

У 2014 році нідерландська компанія «Diamond Fms» налагодила міжнародну співпрацю та партнерство з вищими навчальними закладами України. У лютому 2016 року 86 студентів (17 команд) Інституту економіки і менеджменту долучились до організованого нею та Національним університетом «Львівська політехніка» міжнародного командного тренінг-змагання Diamond BootCamp 2016, присвяченого 200-річчю Університету.

Викладачі ІНЕМ, зокрема доцент кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Наталя Горбаль, сформували групу експертів Diamond BootCamp, пройшли тренінг з використання системи управління фінансами Diamond та надавали консультаційну підтримку командам упродовж 9 місяців проекту.

14 грудня 2016 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся фінал Diamond BootCamp 2016, у якому взяли участь чотири команди студентів, які продемонстрували свої моделі ефективного управління підприємством з використанням системи управління фінансами Diamond.

Переможці, серед яких і магістри кафедри ЗМД Ольга Денисюк та Катерина Кухтяк, отримали за підтримки нідерландських партнерів «Elsman Group B.V.» та «Lely International NV» можливість стажування у провідних компаніях Нідерландів упродовж трьох місяців 2017 року.