Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Майбутні правники – дітям-сиротам: студенти ІНПП Львівської політехніки організували благодійний ярмарок

26 грудня 2016, 15:08
Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»

Власноруч виготовлені солодощі, новорічні листівки, ялинкові прикраси-оригамі, букети квітів із повітряних кульок і смішний сніговичок із пластикових стаканів – таким був благодійний ярмарок студентів Інституту права та психології, активістів львівського осередку ВГО «Ліга студентів Асоціації правників України».

– Головна діяльність нашої організації – правова освіта молоді. Та ми вирішили не залишатися осторонь свята Миколая і допомогти дітям-сиротам. Контактуємо з очільником «Центру опіки сиріт» отцем Романом Прокопцем, він підказав нам, що можемо зібрати подарунки діточкам чи долучитися до відкриття дитячої іконописної школи у львівському інтернаті № 2. Тож виручені кошти з продажу наших виробів і добровільні пожертви скеруємо саме для цього, – розповіли співорганізаторки ярмарку, голова локального осередку ВГО «Ліга студентів Асоціації правників України» четвертокурсниця ІНПП Віра Кубай та її заступниця четвертокурсниця Дарія Щербак.

Загалом у структурі «Ліги студентів Асоціації правників України» є різні відділи, один із них – соціальний. Тож молодь має досить цікавих ідей, як у різний спосіб допомагати не лише дітям, а й людям, які потрапили в складні життєві обставини, воїнам АТО та їхнім родинам тощо. Зараз дівчата готують ряд тренінгів із правової грамотності, які планують проводити вже після Різдвяних свят.