Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Найрозумніші політехніки змагалися між собою: визначено переможців загальноуніверситетської гри «Що? Де? Коли?»

10 листопада 2016, 15:21
Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»

Аж дев’ятнадцять команд (більшість – збірні), до яких увійшли студенти різних інститутів та курсів, взяли участь у загальноуніверситетській грі «Що? Де? Коли?», яка відбулася 1 листопада у Львівській політехніці. Перемогу здобула команда ІКНІ «Ми невиспані» (Анастасія Полянська, Софія Копач, Іван Шелегеда, Любомир Копач, Василь Мнагурний, Віталій Маковейчук) – вона представлятиме Політехніку у Львівській лізі гри.

– Мав нагоду спостерігати за грою в попередні роки, тож можу сказати, що цьогоріч зацікавлення молоді було значно більше. Зрештою і рівень самих гравців щороку зростає, відчутно, що студенти готуються. Запитання на грі стосуються найрізноманітніших сфер життя, тож треба бути всебічно підкованим, щоб успішно зіграти. Ця гра була дуже активна, емоційна – відчувався азарт і запал студентів, – розповів співорганізатор «Що? Де? Коли?», четвертокурсник ІТРЕ Павло Модь. – «Що? Де? Коли?» спонукає студентів також навчитися працювати в команді. Адже кожна людина думає по-своєму, а команда мусить дати єдину спільну відповідь, тобто за короткий час треба дійти до консенсусу.

Організатори (активісти Колегії та профкому студентів і аспірантів) кажуть, що обдумують можливості в майбутньому проводити «Що? Де? Коли?» двічі на рік. Усе залежить від бажання студентів. Та цьогорічна активність молоді продемонструвала готовність інтелектуально змагатися частіше, ніж раз на рік.