Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Один голос важить багато: відбулися вибори голови бюро секції Ради молодих учених Інституту економіки і менеджменту

27 жовтня 2016, 09:39
Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»

На чергових виборах голови бюро секції Ради молодих учених ІНЕМ було двоє кандидатів – доцент кафедри менеджменту організацій Ігор Кулиняк і старший викладач кафедри зовнішньоекономічної і митної діяльності Катерина Дзюбіна. З різницею в один голос переміг Ігор Кулиняк.

Вибори відбувалися за звичним сценарієм – реєстрація, отримання бюлетенів, виступи кандидатів, запитання-відповіді, обрання лічильної комісії, саме голосування, підрахунок голосів. Сторонньому спостерігачеві на перший погляд здавалося, що й так зрозуміло, хто переможе. Однак це лише на перший погляд, адже далі ставало щораз більше зрозуміло, що не все так просто, адже обоє кандидатів – сильні, зі своїм досвідом і цікавими пропозиціями щодо подальшого розвитку й удосконалення роботи молодих учених-економістів. Та й молоді вчені не приховували, що цього разу вибір робити складно, адже обоє кандидатів – амбітні й цікаві.

Очевидно, на користь Ігоря Кулиняка спрацював його чотирирічний досвід роботи у секції ради ІНЕМ (був заступником керівника), вміння працювати у команді. За нього проголосувало 26 осіб. Катерину Дзюбіну підтримало 25 молодих науковців. Один бюлетень виявився недійсним – хтось кинув його незаповненим, очевидно, так і не вирішивши, за кого ж проголосувати.

Оскільки обоє кандидатів мають підтримку серед молодих учених, то вони домовилися про співпрацю.