Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Під час флешмобу «Кидай мишку – читай книжку» студенти-політехніки закликали львів’ян до читання

11 листопада 2016, 14:42
За матеріалами ЗІК

Студенти Національного університету «Львівська політехніка» влаштували театральний флешмоб: посеред вулиці вони показували сценки з творів українських класиків, а перехожі, які відгадували твір, отримували заохочувальні подарунки.

Свій флешмоб студенти кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності назвали «Кидай мишку – читай книжку». Молоді люди стверджують, сучасні ґаджети та доступ до Інтернету «поглинають» увесь вільний час, і все менше людей беруть до рук книги.

– Ми зробили флешмоб для того, щоб залучити школярів до читання книги, бо зараз популярний інтернет-простір, і всі більше сидять у комп’ютерах, але ми хочемо акцентувати увагу на книжці, – розповіла студентка Тоня Яновська.

Театралізований флешмоб також приурочили до Дня української мови та писемності.

– Це частково є практичним заняттям із того, що ми вчимо студентів. Наші студенти – фахівці з інформаційної діяльності і організації масових заходів, PR-акцій. Тому з одного боку – це суспільна акція, орієнтована на розвиток ідеї, з іншого – свого роду полігон для наших студентів, – зазначив завідувач кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Андрій Пелещишин.

Фото зі сторінки кафедри СКІД у соцмережі Фейсбук