Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Політехніки провели майстер-клас щодо викладання англійською у Національному лісотехнічному університеті

8 грудня 2016, 14:25
Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки

Кафедри менеджменту організацій та іноземних мов Національного університету «Львівська політехніка» 2 грудня 2016 року провели майстер-клас «Активуємо англійську викладачів, викладаємо англійською активно» у Національному лісотехнічному університеті України.

Мета заходу – розвиток умінь із використання англійської мови як мови викладання та застосування активних методів навчання.

Завідувач кафедри менеджменту організацій Львівської політехніки д.е.н. Олег Карий у вступному слові наголосив на необхідності постійного вдосконалення навичок викладачів у викладанні англійською мовою для університетів у сучасних умовах розвитку освітнього процесу.

Доцент кафедри менеджменту організацій Університету к.е.н. Андрій Дзюбіна провів майстер клас із питань формування оптимальної структури ефективних презентацій англійською мовою, а також розглянув основні переваги створення курсів відеолекцій у середовищі Camtasia Studio з позицій досвіду Львівської політехніки у цьому напрямі.

Представники кафедри іноземних мов Львівської політехніки, зокрема завідувач кафедри, д.пед.н., проф. Н.В. Мукан, к.пед.н. Н.Є. Жорняк та к.пед.н. М.В. Гаврилюк розповіли про досвід співпраці Національного університету «Львівська політехніка» з Британською радою в межах проекту «Англійська мова для університетів» та особливості складання іспиту на міжнародний сертифікат Pearson Test of English.