Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Представниця Університету посіла І місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із менеджменту

5 квітня 2016, 11:37
Кафедра ЗМД Львівської політехніки

30 березня 2016 року на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся ІІ (завершальний) тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності «Менеджмент».

За підсумками конкурсу студентка Національного університету «Львівська політехніка» (кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності, фахове спрямування «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності») Ольга Денисюк посіла І місце (науковий керівник – д-р екон. наук, професор О.Г. Мельник). Наукова робота О. Денисюк була присвячена проблемам впровадження грейдової системи оцінювання посад та оплати праці на вітчизняних підприємствах (секція «Кадровий менеджмент»).

Із вітальним словом до учасників підсумкової конференції звернувся професор Віктор Базилевич – голова галузевої конкурсної комісії, декан економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, член-кореспондент НАН України, який також представив учасників та побажав їм активної наукової дискусії та плідного діалогу поколінь.

Загалом для фінального етапу було відібрано 56 студентських наукових робіт із 37 вищих навчальних закладів України, які було представлено у шістьох секціях: «Стратегічний менеджмент» (9 робіт), Маркетингове управління конкурентоспроможністю» (10 робіт), Інноваційний та інвестиційний менеджмент» (9 робіт), «Кадровий менеджмент» (15 робіт), «Антикризове управління та інформаційні системи у менеджменті» (8 робіт).

Склад конкурсної комісії охоплював 32 провідних науковці з усієї України, що представляли 15 вищих навчальних закладів. Доповіді учасників оцінювали за критеріями змістовності доповіді, візуального супроводу, ораторського стилю, аргументації наукової новизни, дотримання часових обмежень та відповідей на запитання.

Вітаємо нашу студентку-переможницю та її наукового керівника і бажаємо їм подальших творчих успіхів у науковій діяльності!