Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Студент ІНЕМ Андрій Пасельський: «Рекомендую не зволікати та брати участь у програмі подвійного диплома»

22 грудня 2016, 09:33
Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки

Уже не перший рік студенти Інституту економіки та менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» навчаються за програмою подвійного диплома в Гірничо-металургійній академії у Кракові. Про свої враження від навчання радо погодився написати студент групи МІДм-21 Андрій Пасельський.

Всім доброго дня! Мене звати Андрій, навчаюся на кафедрі менеджменту організацій в групі МІДм-21 та паралельно за програмою подвійного диплома в Гірничо-металургійній академії у Кракові, Польща, за спеціальністю «Управління підприємством». Таку можливість Львівська політехніка дає абсолютно усім студентам-менеджерам ІНЕМ.

Навчання є повністю безкоштовним та триває 2 роки. Програма стала цікавою через можливість отримання диплома Європейського зразка, що відкриває широкі можливості.

Вже пройшов рік мого навчання у Польщі… Місто Краків надзвичайно красиве, дуже подібне до Львова. Академія має своє студмістечко, де розташовані навчальні корпуси та гуртожитки. До центру йти 15 хвилин. Викладачі надзвичайно добре до нас ставляться, що спрощує процес навчання…

Рекомендую всім менеджерам – теперішнім та майбутнім – не зволікати і брати участь у цій програмі, адже Ви:

  • отримуєте диплом Європейського зразка,
  • маєте можливість пройти стажування та практику у провідних світових компаніях,
  • можете з легкістю подорожувати по країнах Європейського союзу.

Отож, будьте активними, ставте перед собою високі цілі та досягайте їх!