Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Студент Університету здобув перше місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт із менеджменту

6 квітня 2016, 12:44
Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки

Студент Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» (кафедра менеджменту організацій) Петро Галюк здобув перемогу (І місце) у підсумковій науково-практичній конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціальності «Менеджмент» у 2015/2016 навчальному році.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1079 від 13.10.2015 року та наказу ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка № 773-32 від 05.11.2015 року на базі економічного факультету 30 березня 2016 року відбувся підсумковий етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент». Виступ студентів на підсумковому етапі оцінювання робіт здійснювали за 50-бальною шкалою за такими критеріями: змістовність доповіді, візуальний супровід, ораторський стиль, аргументація наукової новизни, дотримання часових обмежень та відповіді на запитання.

Петро Галюк зумів вибороти диплом першого ступеня у секції «Антикризове управління та інформаційні системи у менеджменті» – одній із шести секцій, у яких було представлено 56 студентських наукових робіт із 37 вищих навчальних закладів України, відібраних до фінального етапу конкурсу.

Вітаємо переможця та його наукового керівника – к.е.н., доцента кафедри менеджменту організацій Т.В. Кулініч – із високим рівнем виконання і захисту наукової роботи, бажаємо подальшого професійного зростання та нових звершень на науковій ниві!