Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У Львівському кіноцентрі покажуть благодійну виставу для допомоги хворому на лейкемію студентові Університету

1 листопада 2016, 14:46
За матеріалами порталу Zaxid.net

Львівські імпро-актори влаштовують благодійний вечір, який відбудеться 2 листопада 2016 року у Львівському кіноцентрі. Таким чином актори хочуть зібрати кошти на лікування студента Національного університету «Львівська політехніка» Андрія Коника, якому у серпні цього року поставили діагноз «лейкемія».

На сцені кіноцентру покажуть дві вистави. Участь у постановці братимуть три львівські театральні імпро-групи: SerYozno, «Пан Коцик», QuantyRanty. Початок вистави о 20:00. Вартість вхідних квитків починатиметься від 50 грн. Зібрані кошти організатори передадуть на лікування Андрія Коника.

22-річний фотограф Андрій Коник родом із Коломиї, вчиться у Львівській політехніці. Хлопець є членом громадської організації BEST Lviv, був у команді організаторів #‎TEDxLvivPolytechnic. У серпні в Андрія діагностували лейкемію. Вартість лікування та хіміотерапії становить $200 000. Така сума є надто великою для родини хлопця, тож рідні та друзі Андрія Коника звертаються до всіх небайдужих людей з проханням допомогти.