Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Університет бере участь у проекті ERASMUS+ зі створення сучасної магістерської програми в галузі інформаційних систем

19 лютого 2016, 11:08
За матеріалами Національного Еразмус+ офісу в Україні

9–11 лютого 2016 року в університеті Ліон 2, Франція, відбулися установчі збори учасників міжнародного освітнього проекту ERASMUS+ Capacity Building in the field of Higher Education «Створення сучасної магістерської програми в галузі інформаційних систем».

Основна мета проекту полягає у покращенні магістерської програми в галузі інформаційних систем відповідно до потреб сучасного суспільства; наданні можливості університетам наблизитись до змін на світовому ринку праці та освітньому просторі, швидко реагувати на потреби роботодавців; надати студентам уявлення про профілі різних робочих місць в галузі інформаційних систем для забезпечення можливості працевлаштування.

На зборах, що відбувалися на базі університету Ліон-2 (Франція), були присутні представники університетів-учасників проекту з України, Франції, Італії, Німеччини, Литви, Швеції, Норвегії, Ліхтенштейну, Словенії, Чорногорії, а також представники асоціації франкофонних університетів, яка є асоційованим партнером проекту MASTIS. Україну представляли шість університетів: Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця – національний координатор, Національний політехнічний університет «ХПІ», Національний університет «Львівська політехніка», Вінницький національний політехнічний університет, Національний політехнічний університет «КПІ», Херсонський державний університет при активній участі Міністерства освіти і науки України.

До складу консорціуму входять члени Національної команди експертів в галузі вищої освіти професор Юрій Рашкевич (Львівська політехніка) та проф. І. Золотарьова (ХНЕУ ім. С. Кузнеця).