Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

В Інституті економіки і менеджменту відбулась відкрита лекція народного депутата України Оксани Юринець

16 листопада 2016, 11:57
Катерина Дзюбіна, кафедра ЗМД Львівської політехніки

10 листопада 2016 року викладачі та студенти Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка», зокрема і кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності, відвідали відкриту лекцію народного депутата України, голови підкомітету з питань регіонального та транскордонного співробітництва між Україною та країнами ЄС Оксани Юринець на тему «Лідерство, успіх, стратегія».

Народного депутата України представив директор ІНЕМ, доктор економічних наук, професор Олег Кузьмін, який наголосив, що Оксана Юринець, котра є кандидатом економічних наук, доцентом, одним із найбільш яскравих, талановитих та професійних випускників Університету, – завжди вирізнялася з-поміж студентів своїм прагненням до знань, активною життєвою позицією, громадянською свідомістю, патріотизмом та відповідальністю.

Оксана Юринець розповіла студентам про своє навчання у Львівській політехніці, головування у Раді молодих вчених рідної Alma Mater, наукові здобутки та політичний шлях від депутата Львівської обласної ради до народного депутата України, поділились власним досвідом успішної підприємницької діяльності та ідеями щодо реформування національної економіки. Також вона закликала студентів бути суспільно та політично активними, постійно самовдосконалюватись та навчатися, прагнути самореалізуватись, оскільки вони є майбутньою елітою України.

Наприкінці лекції відбувся конкурс від Оксани Юринець, нагородою за перемогу в якому стала ювілейна монета номіналом 2 гривні, випущена Національним банком України та присвячена 200-річчю від дня народження Михайла Вербицького – священика УГКЦ, українського композитора, автора музики державного гімну України «Ще не вмерла Україна», громадського діяча.

Студентство та професорсько-викладацький склад Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки висловлюють подяку Оксані Юринець за чудову лекцію, надзвичайні емоції та віру в успішну Україну!