Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

В Університеті відбулася Міжнародна конференція «The modern technologies of polymer materials obtaining and processing»

27 вересня 2016, 14:40
Кафедра ХТПП Львівської політехніки

У рамках відзначення 50-річчя кафедри хімічної технології переробки пластмас Національного університету «Львівська політехніка» відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «The modern technologies of polymer materials obtaining and processing» (TPM-2016). Організували і провели її кафедра ХТПП Університету спільно з кафедрою полімерних процесів Люблінської політехніки.

Вступним словом конференцію відкрила начальник науково-дослідної частини доцент Лілія Жук. Вона привітала учасників зібрання, серед яких були працівники Львівської політехніки та інших наукових закладів України, керівники підприємств із синтезу та переробки пластмас, а також гості з Польщі, Словаччини та Чехії.

На конференції були представлені усні та стендові доповіді, в яких відображено сучасний стан та перспективи розвитку в галузі синтезу та перероблення полімерних композиційних матеріалів в Україні та інших країнах світу.

Загальна кількість учасників конференції – 116 осіб, з них 26 – іноземні учасники, які репрезентували наукові заклади Грузії, Казахстану, Литви, Польщі, Румунії, Словаччини, США та Чехії.