Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

«Ви – вільні, але вчитися не припиняйте»: випускникам ІАПО Львівської політехніки вручили дипломи

19 травня 2016, 15:37
Ірина Шутка, тижневик «Аудиторія»

До сьогодні перед вами ставили завдання. Тепер Ви – люди вільні і можете користуватися цією свободою. Але не забувайте, що треба розвиватися. Щоб стати великим українцем, потрібно ставити перед собою цілі, обрати свій напрям, а, якщо зрозуміли, що помилися, – змінити шлях, – з такими словами до молодих людей звернувся завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Політехніки професор Назарій Подольчак.

Випускників привітало керівництво університету й інституту: проректор Олег Давидчак, директор ІАПО Віктор Яськов, Василь Якубенко, який донедавна очолював цей ННІ, а також заступниця завідувача кафедри технологій управління Галина Лучко. Всі вони бажали випускникам знайти гідне, з достойною заробітною платою і відповідне до бажання місце праці й ніколи не зупинятися на шляху навчання і саморозвитку.

Староста групи УПП-21м Андрій Коновал узяв слово від випускників. Загалом дипломи магістрів за спеціальністю «Управління проектами» отримали 27 осіб (4 з відзнакою), за спеціальністю «Управління фінансово-економічною безпекою» – 32 (10 – «червоні»), а от за спеціальністю «Якість, стандартизація та сертифікація» випустилось 7 спеціалістів (4 з відзнакою) і 12 магістрів (з них 5 мають дипломи з відзнакою).