Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

«Як Ви провели канікули?»: студенти Львівської політехніки розповідають про свій зимовий відпочинок

5 лютого 2016, 15:24
Тижневик «Аудиторія»

Студенти Львівської політехніки розповіли тижневику «Аудиторія» про те, як вони відпочивали під час тривалих зимових канікул.

Кристина Сенченко, студентка другого курсу Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій:
«Відкривала для себе Україну»

Канікули провела цікаво і весело. Але хотілося б ще трохи мати часу, адже канікул забагато не буває. Це ідеальний час для реалізації тих задумів, на які не вистачає годин у добі під час семестру. Дуже багато подорожувала, об’їздила ті міста центральної України, де ще не була. З друзями побувала в Київській області, Кіровограді, на Вінниччині. Найбільше запам’яталися поїздки тим, що ми частенько застрягали в заметах. Я родом із Вінниці, але ніколи не була у містечках поблизу. А в Кіровограді живе моя сусідка з гуртожитку, тому разом відкривали незнайомі для нас території.

Світлана Гороховатська, студентка четвертого курсу Інституту архітектури:
«Мої канікули – це подорожі»

Я дуже люблю проводити час активно, мандрувати, тому мої канікули зазвичай насичені різними поїздками. Цього разу свій зимовий відпочинок я розпочала зі Славська, де зустріла Новий рік разом з організацією BEST, до якої входжу. Різдво провела вдома з батьками. А потім хлопець запросив мене до Польщі. Мені пощастило, що потрапила на дні Вроцлава як культурної столиці Європи-2016. Там упродовж трьох днів відбувалися цікаві заходи, фаєр-шоу, виступи, і я активно все це відвідувала. Ще планую поїхати з бестівською командою на екскурсію до Коломиї.

Михайло Петелицький, студент другого курсу Інституту економіки і менеджменту:
«Поєднав роботу й відпочинок»

Я хотів провести канікули корисно, одним із пунктів плану було «знайти роботу». Мені пощастило – знайомий запропонував здобувати досвід спілкування з клієнтами компанії Enjoy, котра займається виробництвом і збутом безкаркасних меблів. Ця робота пов’язана з тим, що я вивчаю в університеті, а мені йшлося про здобуття досвіду. Я поєднав роботу й відпочинок таким чином: отримував задоволення від робочого процесу – і це теж відпочинок, а після шостої вечора зустрічався з друзями, відвідував спортзал – відпочинку ще більше.

Дмитро Балита, студент третього курсу Інституту хімії та хімічних технологій
«Канікули можна було б скоротити…»

У перші дні відпочинку був ведучим на новорічному корпоративі. Потім поїхав до батьків у Калуш, а з ними – до бабусі на Жидачівщину, де в родинному колі відсвяткував Різдво. Звичайно, зимові канікули без катання на лижах втрачають свою привабливість, тож з друзями купили путівки і на кілька днів поїхали у Славськ. Після активного відпочинку, походів у гори з колективом КВНівців-політехніків «Хай Пре» шість днів був в Одесі на щорічному фестивалі «Ліга сміху». І хоч ми на певному етапі «вилетіли» з нього, та привезли до Львова багато позитивних вражень. Решту канікул минули у Львові, який я дуже люблю. Вважаю, що їх спокійно можна було скоротити.

Володимир Соколовський, студент третього курсу Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки:
«Це чудовий час для різних активностей»

Канікули – це чудовий час, щоб зайнятись різними активностями. Новий рік почався вдало: веселі свята, час із родиною, поїздка в наші чудові Карпати. Брав участь в організації і проведенні різних заходів: це презентація ВМГО ФРІ Plus у Львові, Марафон Active citizens за підтримки Британської Ради, симуляційна гра з командоутворення «Україна», тренінг «Вступ до професії HR», а також організація системи роботи HR-відділу львівського осередку ФРІ Plus. Чудовою видалась і поїздка у Рівне, де долучився до проекту «Твоя Країна» з учасниками з усієї України. Це були чудові три дні: екскурсії, тренінги, відвідини музеїв, галерей, театрів, зоопарку, активне спілкування з іншими учасниками.