Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Асоціація відкрита до співпраці: у Львівській політехніці презентували програми імені Жана Моне

14 грудня 2017, 09:13
Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»

У Львівській політехніці у рамках проекту Enhanced Visibility on European Integration Teaching and Research 6 грудня відбулася презентація програм ім. Жана Моне (Еразмус+) та діяльності Української асоціації викладачів і дослідників європейської інтеграції.

Як відзначила доповідач – голова Української асоціації викладачів і дослідників Європейської інтеграції, координатор проекту програми ім. Жана Моне «Посилення візуалізації викладання та дослідження європейської інтеграції», член національної команди експертів України з реформування вищої освіти Ірина Сікорська – Асоціація об’єднує викладачів, дослідників та практиків, що фахово займаються євроінтеграційною тематикою, й відкрита до співпраці з усіма, хто цікавиться різними аспектами європейських студій. Асоціація особливої уваги надає опрацюванню та впровадженню нових освітніх і науково-дослідних ініціатив мульти- та міждисциплінарного напряму у сфері європейських студій, поширює інформацію про український досвід реалізації проектів програми ім. Жана Моне за межами України, налагоджує плідне партнерство з європейськими студіями інших країн.

Ірина Сікорська закликала політехніків, які вивчають європейські інтеграційні процеси, ставати активними членами Асоціації – своєрідного «Клубу Моне», щоб спільними зусиллями творити сучасне, інклюзивне й динамічне професійне середовище для українських освітян та науковців.

Під час роботи семінару політехніки докладніше довідалися про програми ім. Жана Моне, особливості участі в них (специфіку підготовки та подачі заявок), про фінансовий менеджмент й керування проектами. На завершення Ірина Сікорська відповіла на численні запитання присутніх.