Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Інститут сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола розширює співпрацю з Поморською Академією в Слупську

29 листопада 2017, 15:38
ІСТР Львівської політехніки

Співпраця Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Національного університету «Львівська політехніка» і Поморської Академії в Слупську (Польща) розширюється. Підсумком закордонного відрядження працівників Інституту до Поморської Академії стало укладення угоди про спільне навчання студентів першого рівня вищої освіти спеціальності «Туризм» за програмою подвійних дипломів між Львівською політехнікою та Академією.

Співпраця Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола з польським вишем триває не перший рік. Уже кілька років поспіль студенти Інституту мають можливість брати участь у програмі міжнародної академічної мобільності – навчатися впродовж семестру в Поморській академії. Зараз вони отримують ще одну можливість – навчатися за програмою подвійних дипломів.

Особливість Програми подвійних дипломів полягає в тому, що студенти навчатимуться впродовж п’яти семестрів у Львівській політехніці, а три семестри – у Поморській Академії. Індивідуальні навчальні плани будуть сформовані так, щоб дисципліни взаємно зараховувались, і студенти могли після семестру навчання в одному виші продовжувати навчання у наступному семестрі в іншому, не маючи академічної різниці. Після завершення навчання і виконання всіх формальних вимог кожного з партнерських навчальних закладів студенти отримають дипломи обидвох вишів (подвійні дипломи).

Для заохочення студентів-політехніків до навчання за програмою подвійних дипломів польська сторона пропонує безоплатне проживання у гуртожитку.