Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Колегія та профком студентів і аспірантів Львівської політехніки провели в Університеті Форум лідерів молоді

3 листопада 2017, 15:08
Колегія та профком студентів і аспірантів Львівської політехніки

2 листопада 2017 року колегія та профком студентів і аспірантів Національного університету «Львівська політехніка» спільно з Global youth Ukraine провели Форум лідерів молоді.

У рамках Форуму відбулась MIND-лекція професора з Міжнародного інституту розвитку інтелекту Пак Сонг Су (Південна Корея). Серед запрошених гостей – перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський і заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, від адміністрації Університету завітав проректор з науково-педагогічної роботи Роман Корж. У вітальному слові гості зазначили, що дуже важливо вкладати у самовдосконалення молоді сьогодні, щоб мати перспективне майбутнє.

Лекція як мотивація до постійного розвитку студентів пройшла у формі діалогу в теплій атмосфері. Кожен для себе зміг почерпнути й відкрити щось нове. Професор вразив студентів знанням української мови і переконав, що корейську теж легко вивчити.

Опісля відбувся неформальний круглий стіл, де представники Міжнародного інституту розвитку інтелекту разом із Романом Коржем і представниками студентів обговорили формат майбутньої співпраці та проведення таких зустрічей на базі Львівської політехніки.

Делегати з Міжнародного інституту розвитку інтелекту були вражені гостинністю Львівської політехніки, активністю студентів та красою архітектури. Тому пообіцяли приїхати ще найближчим часом.