Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Команда MASTIS Львівської політехніки провела нараду щодо розробки нової магістерської програми в галузі інформаційних систем

31 січня 2017, 14:03
Кафедра ІТВС

Одна з провідних компаній Львівщини по розробці програмного забезпечення допомагає членам команди MASTIS від Національного університету «Львівська політехніка» у розробці нової магістерської програми в галузі інформаційних систем.

30 січня 2017 року в офісі ІТ-компанії Exoft  відбулася перша робоча нарада по розробці магістерської програми з інформаційних систем. Команду виконавців проекту від Національного університету «Львівська політехніка» представляв к.т.н., Іван Ізонін. Представники Exoft – співзасновники та власники компанії, CTO - Іван Шіхт та CEO - Олег Майхер.

Міжнародний проект «Establishing Modern Master-level Studies in Information Systems», в рамках якого відбувається розробка нової магістерської програми розрахований на три роки. У його розробці беруть участь 18 партнерів з 10 країн світу, метою співпраці яких в тому числі є обмін найуспішнішим досвідом реалізації якісної освітньої діяльності. Орієнтирами компанії Exoft також є якість та успішність, а найпростіший спосіб досягнення цього - надавати послуги, які перевершують очікування клієнтів. Саме із таких принципів виходили усі учасники зустрічі.

В ході роботи власники компанії Exoft ознайомилися з основними цілями та завданнями проекту MASTIS, методологією його розробки та обрали найбільш затребувані сьогоденням компетентності для майбутнього магістра з інформаційних систем. Окрім цього, Олег Майхер та Іван Шіхт поділилися власними напрацюваннями в області оцінки своїх працівників. Механізм такої оцінки також передбачає використання набору компетентностей  якому повинен відповідати претендент на посаду в тій чи іншій сфері.

Зустріч була дуже продуктивна, її результати вплинуть на подальше виконання проекту, а команда MASTIS від Національного університету «Львівська політехніка» надіється на подальшу спільну співпрацю в напрямку удосконалення ІТ-освіти України.