Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Львівська політехніка разом із Центром зайнятості провели традиційний ХХІХ Ярмарок кар’єри

14 грудня 2017, 15:11
Ігор Галущак, прес-служба Львівської політехніки

У межах соціального проекту «Живи та працюй в Україні» Львівський обласний центр зайнятості у співпраці з Національним університетом «Львівська політехніка» традиційно провели щорічний Ярмарок кар’єри.

У слові привітання до учасників Ярмарку – студентів і роботодавців – ректор Університету професор Юрій Бобало наголосив:

– Останніми роками Львівська політехніка налагоджує плідну співпрацю з провідними українськими і зарубіжними компаніями, а також кадровими агенціями щодо питань, пов’язаних із працевлаштуванням і проходженням виробничої практики студентами та аспірантами Університету. Проблему самовизначення молоді та її працевлаштування наш університет розв’язує у тісній співпраці з Львівським обласним центром зайнятості, яка триває ось уже майже 20 років. Це дає змогу акумулювати зусилля, з більшою ефективністю йти до поставленої мети та є запорукою напрацювань і реалізації нових ринкових механізмів працевлаштування молоді. Ми вчимо молодь бути соціально мобільною, не сидіти, склавши руки, а вести активний і цілеспрямований пошук роботи, пропонувати себе роботодавцю. А це й уміння правильно скласти резюме, і написати переконливий мотиваційний лист, і успішно пройти співбесіду в компанії. А результат не забариться: багато наших випускників достатньо швидко знаходять потрібну роботу.

Відтак першого дня учасники Ярмарку кар’єри мали змогу ознайомитися з понад 360 вакансіями підприємств легкої промисловості, сфери обслуговування, готельно-ресторанного бізнесу й торгівлі. А наступного дня свої варіанти працевлаштування пропонували 25 фірм та компаній IT-сфери, технологічного і технічного напрямів, ремонту, будівництва, обслуговування доріг, транспортної галузі тощо. Загалом на Ярмарку було представлено понад 2100 вільних робочих місць і вакантних посад.

Як розповідає Світлана Гладун, начальник відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки, з кожним роком завдяки щорічним Ярмаркам кар’єри ми розширюємо співпрацю з фірмами та компаніями, де наші випускники зможуть надійно працевлаштуватись. Цьогоріч, зокрема, налагодили корисні контакти з такими компаніями та фінустановами як ПАТ «Концерн «Хлібпром», Nestle Business Services Lviv, Vodafone Україна, АТ «Ощадбанк», AVIVA та низкою інших.

Керівник виробничої практики відділу Олег Логуш додає:

– Звісно, ми цікавимось не лише вакансіями для працівників з вищою освітою, але й робітничими професіями. Адже для наших студентів з незаможних родин віднайдена сезонна робота приносить чималий доважок до стипендії. І саме на Ярмарку кар’єри щорічно віднаходимо нові пропозиції.
 

Світлини Йосипа Марухняка