Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Львівська політехніка сприятиме впровадженню ефективних екологічних технологій на Івано-Франківщині

12 січня 2017, 15:13
За матеріалами порталу «Стик»

На базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулася робоча нарада представників комунального підприємства «Івано-Франківськводоекотехпром», Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Національного університету «Львівська політехніка» та шведської компанії WSP Sweden, присвячена інноваційним технологіям утилізації тепла стічних вод на Івано-Франківщині та місцевим особливостям утилізації фільтрату.

Виступи доповідачів ілюстрували презентації зі статистичними даними, порівняльними таблицями та іншими результатами досліджень.

Консультант та керівник проектів компанії WSP Sweden в Україні, асистент кафедри туризму Інституту екології, природоохоронної діяльності та туризму імені В. Чорновола Національного університету «Львівська політехніка» А.М. Мальований поінформував присутніх про можливості компанії, переваги її технологій та умови співпраці з нею.

Обговорення доповідей викликало неабиякий інтерес, а в результаті зустрічі з’явились чіткі перспективи щодо подальшої співпраці.