Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Львівських політехніків закликають долучитися до щорічної благодійної акції «Миколай про Тебе не забуде!»

4 грудня 2017, 16:23
Відділ докторантури та аспірантури Львівської політехніки

Шановні докторанти, аспіранти та працівники Львівської політехніки, пропонуємо долучитися до щорічної благодійної акції «Миколай про Тебе не забуде!», завданням якої є зібрати та роздати подарунки (книжки, фарби, олівці, зошити, засоби гігієни, іграшки) для тих діток, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята.

Акція започаткована у Львові в 2001 році та відбувається  щорічно по всій території України напередодні Дня Святого Миколая. Мета акції – допомогти кожному наслідувати гарний приклад діянь Чудотворця та принести свято, радість, віру в чудеса з подарунками та вітаннями від Миколая у багатодітні та малозабезпечені сім’ї.

Залишити подарунки (книжки, канцелярське приладдя, засоби гігієни, іграшки) потребуючим діточкам можна в ауд. 207 головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка», а працівники відділу докторантури та аспірантури передадуть їх на Фабрику Святого Миколая (вул. Коперника, 17, Львівський Палац Мистецтв).