Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Львівський ІТ Кластер шукає менторів для студентів програм «Internet of Things» та «Computer Science»

17 лютого 2017, 16:09
Львівський ІТ Кластер

Львівський ІТ Кластер надає викладачам і фахівцям можливість стати частиною двох прогресивних освітніх програм Львова – «Computer Science» в Українському Католицькому Університеті та «Internet of Things» у Національному університеті «Львівська політехніка» – і допомогти студентам опанувати професію, оголошуючи набір менторів на ці дві програми.

У весняному семестрі студенти Програми з комп’ютерних наук УКУ реалізовуватимуть проекти з організацій баз даних, які вони зможуть поєднати, наприклад, з проектами курсу «Соціальне підприємництво». Студенти програми «Інтернет речей» у Львівській політехніці будуть застосувати платформу Android для розробки мобільної частини, а деякі команди оберуть розробку веб-застосунків.

Для того, щоб робота у студентській команді відбувалася ефективно, потрібні ментори. Ментор матиме право виставляти оцінки (15 балів для студентів Політехніки та 20 балів для студентів УКУ). Очікуване навантаження на ментора – до 1 години на тиждень на команду. Ментор сам вирішує, яким чином організувати співпрацю з командою, – це можуть бути «живі» мітинги в офісі компанії, відеоконференції тощо.

Що має знати та вміти ментор:

  • мати досвід кураторства;
  • знати англійську на рівні Intermediate і вище;
  • мати досвід Java або Python для веб-розробки;
  • мати досвід мобільної розробки.

Тим, хто хоче стати ментором у програмі «Computer Science» в УКУ, потрібно надсилати CV на мейл координатора програми Олеся Добосевича dobosevych@ucu.edu.ua.

Охочим долучитися до програми «Інтернет речей» необхідно заповнити форму. Із запитаннями або пропозиціями звертатися до директора освітнього напряму Львівського ІТ Кластеру Зеновія Вереса на адресу zenoviy.veres@itcluster.lviv.ua.