Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Міжнародна компанія запрошує на роботу: у Львівській політехніці відбулася презентація Vodafone Україна

23 лютого 2017, 15:29
Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом 14 лютого організував для студентів-третьокурсників кафедри телекомунікацій ІТРЕ презентацію Міжнародної телекомунікаційної компанії Vodafone Україна.

На зустріч із студентами прийшли представники контакт-центру – експерти групи набору та навчання компанії Юля Біганич та Віра Паучок. Оскільки дівчата не так давно й самі були студентками, то швидко знайшли мову з молоддю: презентували компанію, розповіли про можливості працевлаштування ще під час навчання, поліпшення свого матеріального становища, кар’єрне зростання (зазвичай усі починають з роботи оператором). Дівчата запросили охочих прийти на двотижневі тренінги, відповіли на запитання студентів.

– Оскільки на ринку праці нині є дуже велика конкуренція і студентові не завжди просто зорієнтуватися у правильному виборі, то ми прийшли допомогти їм визначитися із майбутнім місцем праці чи навіть здобути для себе певні навики, розширити свої знання поза рамками навчального процесу, – говорить Юля Біганич. – Гнучкий графік, який пропонує наша компанія, дозволяє поєднувати роботу і навчання. Ми вже зустрічалися зі студентами Українського католицького університету, лісотехніками. Наша компанія – молодіжна, в ній працює близько 80 відсотків студентів, які успішно поєднують роботу і навчання. Серед них є багато політехніків. Я теж випускниця Політехніки – закінчила факультет журналістики в Інституті права і психології. Вже з третього курсу почала працювати в компанії. Задоволена, що залишилася тут. Робота в компанії дає добрий практичний досвід, а стати членом нашої команди можна навіть після успішного складання мінімального іспиту – відповідей на тести. З нашого центру виростають висококласні спеціалісти.

Тож, якщо ти: яскравий, амбітний та перспективний, хочеш від життя більшого та мрієш зростати в компанії європейського рівня, шукаєш безмежних можливостей та професійного розвитку в дружньому, інноваційному середовищі, готовий кожного дня ставати кращим за себе вчорашнього, сміливо надсилай своє резюме на адресу ccvacancy@vodafone.ua!