Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

На базі кафедри систем штучного інтелекту Львівської політехніки відбуватимуться заняття гуртка «ArduRobot»

13 листопада 2017, 17:12
За матеріалами Освітнього порталу Львівщини

Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді оголошує набір учнів 8–10 класів у гурток «ArduRobot». Заняття відбуватимуться у спеціалізованій лабораторії кафедри систем штучного інтелекту Національного університету «Львівська політехніка».

Курс «ArduRobot» поєднує вивчення основ робототехніки, програмування та творчу роботу, починаючи від простих прикладів на платформі Arduino і до складніших автономних роботів з розпізнавання навколишнього світу. У навчанні використовують спеціально розроблені для кафедри систем штучного інтелекту Львівської політехніки робо-платформи Т-Вот з ультразвуковими і світловими сенсорами, потужними моторами та гіроскопами для утримування рівноваги. Завершиться курс створенням власного творчого робототехнічного проекту.

Заняття відбуватимуться у вівторок і четвер з 16:30 до 18:00 за адресою: вул. Князя Романа, 5 , ауд. 125. Початок занять – 1 грудня 2017 року. Керівник гуртка – Роман Теодозієвич Гасько, старший викладач Національного університету «Львівська політехніка».

Реєстрація на навчання в гуртку робототехніки «ArduRobot»