Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

На кафедрі обліку та аналізу до Міжнародного дня бухгалтера організували інтелектуально-розважальне свято

15 листопада 2017, 11:22
Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки

10 листопада 2017 року на кафедрі обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» відбулося інтелектуально-розважальне свято, присвячене Міжнародному дню бухгалтера.

На початку свята студент групи ОА-34 Віталій Гарга доповів про наукову співпрацю між студентами кафедри та UMCS (м. Люблін, Польща), що передбачає взаємний науковий та культурний обмін між обома вишами.

Далі була ґрунтовна й досить весела конкурсна програма, у якій взяли участь чотири студентські команди. Вони змагалися між собою у вісьмох конкурсах, які, зокрема, передбачали:

  • розгадування кросворду на бухгалтерську тематику;
  • розв’язання завдань, що стосувалися знання Плану рахунків бухгалтерського обліку;
  • обчислення арифметичних завдань на рахівниці;
  • обчислення сум цифр, що зустрічаються у популярних українських піснях;
  • конкурс «селфі з викладачами»;
  • конкурс із відгадування бухгалтерських термінів.

Перед виконанням четвертого конкурсного завдання майстер-клас із користування рахівницею провів завідувач кафедри обліку та аналізу професор Ігор Яремко, який зумів переконати студентів, що обчислення на рахівниці можна здійснювати швидше та якісніше, ніж на калькуляторі.

У напруженій та веселій боротьбі загальну перемогу святкувала команда групи ОА-34 «Напівфабрикати». Всі команди були нагороджені смачними та цікавими призами від кафедри.