Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

На кафедрі технологій управління відзначили Міжнародний день проектного менеджера

15 листопада 2017, 11:31
Кафедра технологій управління Львівської політехніки

На кафедрі технологій управління Національного університету «Львівська політехніка» вже стало традицією відзначати Міжнародний день проектного менеджера.

З цієї нагоди 9 листопада на кафедрі відбулась зустріч магістрів, викладачів кафедри та запрошених гостей, серед яких була Тетяна Тесленко – практикуючий психолог, системний коуч, тренер телефонного консультування «Телефону Довіри – 1558 «Ставропігіон».

Завідувач кафедри технологій управління д.е.н. Павло Ільчук проголосив вітальне слово та вручив сертифікати і грамоти учасникам 75-ї студентської науково-технічної конференції.

Тетяна Тесленко знайомила присутніх із досвідом застосування методики системного коучингу в управлінні проектами. Обговорення багатьох практичних проблемних ситуацій відбувалось у формі ділової гри із залученням студентів та викладачів.

Також цікаво відбувалось виконання ділового кейсу, організованого викладачами кафедри Іриною Когут, Галиною Лучко та Сергієм Шишковським, що потребувало демонстрації вмінь та навиків керівника проекту.

Колектив кафедри дякує всім учасникам за чудову зустріч, бажає успішних проектів у житті і досягнення поставлених цілей!