Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

На «Осені Політехніки» перемогла «Збірна університету Франка»: завершився студентський фестиваль КВК

24 листопада 2017, 09:13
Анастасія Мозгова, тижневик «Аудиторія»

16 листопада, з нагоди Дня студента, відбувся фінал студентського КВК «Осінь Політехніки», переможцем якого стала команда Інституту енергетики та систем керування – «Збірна університету Франка».

За перемогу у фіналі боролися ще три команди: «Від сталого розвитку» (ІСТР), яка посіла друге місце, «Команда А» (ІХХТ), що стала бронзовим призером та «Львівські+1» (ІКТА). Учасники достойно змагалися, тож інтрига щодо переможців зберігалася до кінця конкурсу, у часі оголошення результатів, на обличчях політехніків читалося хвилювання.

У першому півфіналі прозвучав жарт на тему «Уявіть, якби «Осінь Політехніки» виграла «Збірна університету Франка», а, менше, ніж за місяць, він став реальністю. Над перемогою команди працювали: студенти п’ятого курсу ІЕСК – Юрій Бойко та Іван Остащук, четвертокурсники ІКТА – Микола Панчук та Влад Ярмолюк, а також Назар Фурманик і Тимур Берлим, які навчаються на шостому курсі ІАПО та третьому курсі ІНПП відповідно. Хлопці кажуть, що об’єднали їх однакове почуття гумору й спільні інтереси. Шлях до перемоги – тернистий, і для «Збірної університету Франка» вона була надзвичайно довгоочікуваною, адже її учасники брали участь у конкурсі вже вп’яте, змінюючи склад (від першого складу залишилися лише Юрій та Іван) та назву команди, і нарешті досягли своєї мети.

Фінал «Осені» відбувався в чотири етапи: «Візитка», «Розминка», «Капітанський конкурс», на якому очільники команд повинні були уявити себе на посаді ректора Львівської політехніки і презентувати програму своєї діяльності, а також «Домашнє завдання з другом», де кожна команда готувала виступ про певну країну із відомою у КВК-колах людиною.

Цьогоріч нагородили не лише переможців: редакторська комісія та організатори конкурсу вирішили запровадити нововведення – вручення іменного кубка на пам’ять про «Осінь Політехніки», який першим отримав студент ІКТА та член команди «Львівські+1» Іван Драган.

Також із нагоди Дня студента в перерві між конкурсами відбулося нагородження шістьох політехніків, які впродовж 16 листопада, за рішенням користувачів соцмереж, зробили найкреативніші світлини у фотозонах, які встановили спеціально до свята.

Потішило у фіналі й те, що команди дослухалися до рекомендацій журі й більше не жартували на заїжджену тему «університет Франка» – цього разу список тем-лідерів очолили: «гуртожиток», зокрема жарти про те, як складно буває туди потрапити ввечері, «церква й релігія», «Політехніка».