Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

На засіданні гуртка «Адміністративіст» в ІНПП проведено рольову гру «Судове засідання в адміністративній справі»

27 грудня 2017, 12:22
Ірина Крикавська, кафедра АІП Львівської політехніки

15 грудня 2017 року під керівництвом асистента кафедри адміністративного та інформаційного права Національного університету «Львівська політехніка» Ірини Крикавської відбулося засідання науково-практичного гуртка «Адміністративіст».

З метою набуття практичних навичок на засіданні гуртка проведено рольову гру «Судове засідання в адміністративній справі», що полягає в імітації судового засідання і здійсненні його відповідно до КАС України.

Студенти отримали умови та матеріали судового спору та індивідуальні завдання щодо підготовки справи за розподіленими ролями сторін у справі та судді. За результатами роботи проведено засідання щодо адміністративної справи, розглянуто адміністративний спір та винесено рішення у справі.

Члени гуртка набули практичних навичок процесу ведення адміністративної справи, виступу в засіданні та судових дебатах, підготовки процесуальних документів (позовна заява, заперечення, клопотання, рішення суду).

У засіданні науково-практичного гуртка «Адміністративіст» взяли участь Г. Порада, В. Кубай, Н. Попович, М. Тимошенко, М. Школик, В. Гнатів.