Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Науково-педагогічне стажування для викладачів та аспірантів у Міжнародному університеті Шиллера в Парижі

3 лютого 2017, 14:01
Центр міжнародної освіти Львівської політехніки

Шановні викладачі та аспіранти!

Запрошуємо охочих долучитися до групи, яка виїжджає на науково-педагогічне стажування «Організація навчального процесу, інноваційні методи та технології навчання: досвід Міжнародного університету Шиллера» до Парижа в Міжнародний університет Шиллера (кампус у Парижі) 18–28 квітня 2017 року. Сертифікат – на 108 годин.

Програма стажування

  • Модуль 1. Організація навчання, програми та напрями підготовки студентів в Міжнародному університеті Шиллера.
  • Модуль 2. Інноваційні методи навчання: інтеграція передових технологій, наукових досягнень та практичного досвіду.
  • Модуль 3. Інтернаціоналізація навчального процесу та підготовка фахівців світового рівня: унікальний досвід Міжнародного університету Шиллера.

Трансфер, екскурсійне та готельне обслуговування забезпечує туристична компанія «Алголь» (м. Львів).

Загальна вартість участі у програмі становить гривневий еквівалент 620 євро, до якої входить сплата послуг туроператора, який забезпечує трансфер та готельне обслуговування учасників стажування (гривневий еквівалент 470 євро та ще 150 євро сплачується після прибуття в Парижі.

Консульський збір, послуги візового центру та страхування до вартості участі у програмі не входять і додатково самостійно сплачуються у відповідні інституції.

Трансфер, проживання та організацію вільного часу учасників стажування забезпечує туристична компанія «Алголь». Вартість послуг становить гривневий еквівалент 470 євро, куди входить трансфер комфортабельним автобусом за визначеним маршрутом, проживання в готелях зі сніданками (6 ночей) у двомісних та тримісних номерах.