Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Переможниця наукових змагань – першокурсниця: в Інституті права та психології відбувся другий етап СНТК

6 листопада 2017, 08:57
Тетяна Пасович, тижневик «Аудиторія»

У Львівській політехніці тривають студентські науково-технічні конференції. Зокрема, в Інституті права та психології другий етап СНТК відбувся позаминулого четверга, 26 жовтня.

– Хочу вас усіх привітати як переможців, – наголосив заступник директора ІНПП професор Тарас Гарасимів, відкриваючи конференцію, – бо ви стали найкращими серед 155 учасників першого етапу.

Він подякував усім дев’ятьом «фіналістам» і їхнім керівникам та побажав успіху у науковому змаганні.

Удача усміхнулася (хоч насправді перемога – це результат плідної праці студентів і їхніх керівників, вдалий виступ і відповіді на запитання) таким студентам-правникам: І місце – Соломія Юринець (ПВ-14) – «Правовий захист дітей-комбатантів в Україні» (науковий керівник – доцент кафедри адміністративного та інформаційного права Наталія Лесько), ІІ місце – Марія Веретільник (ПВ-34) – «Цивільно-правова природа овербукінгу та стоповеру: практика застосування в міжнародних авіакомпаніях» (асистент кафедри цивільного права та процесу Ярослав Буряк), ІІІ місце – Катерина Гей (ПВ-31) – «Співпраця України і НАТО у військовій сфері» (асистент кафедри конституційного та міжнародного права Ірина Комарницька).

Переможці візьмуть участь у всеукраїнському етапі СНТК. Крім того, на кафедрі цивільного права та процесу (завідувач – доцент Ігор Паньонко) видавали збірники наукових праць своїх студентів. Тарас Зеновійович закликав інші кафедри перейняти такий досвід.