Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Працівники патрульної поліції міста Львова зустрілися зі студентами кафедри міжнародної інформації

29 грудня 2017, 11:50
Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки

Перед новорічно-різдвяними святами на кафедрі міжнародної інформації Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки за пропозицією Управління патрульної поліції міста Львова відбулася зустріч зі студентами на тему «Community Policing – взаємодія поліції та громади».

Співробітники патрульної поліції Марта Збишко, старший інспектор з особливих доручень відділу зв’язків з громадськістю, та Микола Ільчук, старший інспектор цього ж відділу, розповіли про види та приклади взаємодії поліції та громади у Львові, провели дискусію щодо правових аспектів діяльності патрульної поліції.

За словами завідувача кафедри міжнародної інформації професора Василя Гулая, такі зустрічі створюють дієву платформу для розв’язання актуальних проблем місцевої громади, гарантують розвиток спільної відповідальності за безпеку нашого міста. Не випадковим стало й те, що перша така зустріч відбулася на останній парі вкрай актуального навчального курсу «Конфліктологія та теорія переговорів».

До слова, у співпраці з кафедрою соціології та соціальної роботи Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки у місті здійснюється інформаційно-просвітницький проект «Безпечні дороги».