Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Представники Львівської політехніки взяли участь у Міжнародному Форумі «Innovation Market»

4 грудня 2017, 14:43
Відділ маркетингу та інноватики Львівської політехніки

21–24 листопада 2017 року в Міжнародному виставковому центрі (Київ) відбувався Міжнародний Форум «Innovation Market». Це – місце зустрічі новаторів, винахідників, виробників провідних інноваційних технологій, авторів Startup-проектів з представниками підприємств – потенційних споживачів, зацікавлених у технологічному оновленні виробничих процесів, акселераторами інвестиційних проектів, експертами в різних галузях економіки, консультантами у сфері захисту інтелектуальної власності, представниками авторитетних інвестиційно-фінансових установ України та Китаю, з політичними лідерами України.

Цього року Львівська політехніка активно долучилась до заходів Форуму. Науковці Наталія Носова (Інститут хімії та хімічних технологій), Катерина Процак (Інститут економіки і менеджменту), Юрій Фурдас (Інститут будівництва та інженерії довкілля) та Роман Швець (Інститут прикладної математики та фундаментальних наук) продемонстрували інноваційні розробки Університету, серед яких – універсальні гідрогелеві лікувальні пов’язки, засоби створення проектів стратегічного плану розвитку малих і середніх міст, біогазові установки та гібридне джерело електричної енергії на базі суперконденсатора й акумулятора.

Працівники Центру інформаційного забезпечення Христина Зуб і Лілія Ковалик стали експертами Форуму й отримали змогу розповісти про «Портал можливостей» – сервіс пошуку конференцій, виставок, грантів, стипендій та інших заходів, що впроваджений у Львівській політехніці.

Студенти Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Петро Поберейко і Дмитро Тисько презентували свій стартап «Chummery» – систему автоматизованого заселення студентів у гуртожитки – на Startup-алеї Форуму.

Спільну українсько-китайську конференцію відвідала керівник відділу маркетингу та інноватики Олена Бобало, намагаючись налагодити співпрацю між нашим університетом та китайським бізнесом. До заходів Форуму також долучилась Наталія Чухрай – проректор з наукової роботи Львівської політехніки, та Ірина Романовська – спеціаліст відділу маркетингу та інноватики.

Сподіваємось, що така активність політехніків відкриє нові шляхи для співпраці.