Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Презентація польської компанії «INFOSYS Poland» у Львівській політехніці

30 листопада 2017, 15:00
Кафедра фінансів

27 листопада 2017 року пройшла зустріч студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з керівником відділу розрахунків з постачальниками та підзвітними особами компанії «Infosys Poland» Ольгою Бліхар на тему “Міжнародна кар’єра в Infosys BPO”. Презентація міжнародної компанії «Infosys BPO» відбулась за сприяння Відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Національного університету «Львівська політехніка» та кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту.
«Infosys Poland» – одна з передових фірм на ринку аутсорсингу, яка пропонує інноваційні послуги своїм клієнтам по всьому світі у сфері фінансів та бухгалтерського обліку, закупівель, ІТ та консалтингу. Компанія є одним з найбільших роботодавців у Лодзькій області Польщі та налічує понад 2500 спеціалістів, які надають послуги майже на 30 мовах.
Під час зустрічі відбувся діалог на тему працевлаштування у компанії «Infosys Poland» та обговорення загальних тенденцій розвитку ринку праці за кордоном та в Україні. Також обговорили тему створення ефективного резюме та проходження співбесід.
Також компанія запрошує на навчання-тренінги: "Кампус Інфосису з постачання та закупівель", "Фінінсовий кампус Інфосису", "Інфосис Мастер Дата Кампус".