Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Студенти Хмельницького політехнічного коледжу Університету лідирують за підсумками регіональної олімпіади

9 березня 2017, 11:38
Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки

Весна у Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» розпочалась регіональною олімпіадою із загальноосвітніх дисциплін серед студентів вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації. У цьому форумі юних інтелектуалів взяв участь 81 конкурсант. Вони захищали престиж восьми навчальних закладів обласного центру.

Чесна боротьба студентів у царині восьми дисциплін та об’єктивне оцінювання праці конкурсантів з боку комісій виявили найкращі виші міста.

Третє місце з 13 балами посіли студенти Кооперативного коледжу Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту, перемігши в олімпіаді з німецької мови та маючи ще сім призерів у п’яти дисциплінах.

Друге місце з 14 балами в активі команди Хмельницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету. Його студенти перемогли в олімпіаді з української мови, а також сім разів з п’яти дисциплін піднімалися на треті та другі сходинки олімпіади.

Безумовно, найприємніше відзначити, що перше місце з 30 балами посіла команда Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка». Політехніки вісім разів у шести дисциплінах завойовували призові місця регіональної олімпіади. А з дисциплін англійська мова, інформатика (користувачі), інформатика (програмування), історія України, математика та фізика саме студенти Хмельницького політехнічного коледжу стали переможцями.

Найтепліші слова і на адресу викладачів, котрі підготували переможців і призерів регіонального туру. Зерна знання, посіяні висококваліфікованими педагогами, дають хороші паростки. Як же тут не згадати слова Миколи Пирогова «Усяка школа славиться не числом, а славою своїх учнів»!