Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Студенти-соціологи Львівської політехніки взяли участь у конкурсі інноваційних ідей у Варшаві

22 грудня 2017, 15:51
Кафедра соціології та соціальної роботи Львівської політехніки

15 грудня 2017 року студенти ІІІ і IV курсу кафедри соціології та соціальної роботи Національного університету «Львівська політехніка» взяли участь у конкурсі інноваційних ідей «Krajowy Science Shop Przemysłu Kosmicznego», який відбувся у Варшаві.

Основна мета «Science Shop» – допомогти й полегшити молодим студентам і науковцям з України та Польщі здійснювати обмін знаннями та досвідом, отримати інформацію про фінансування наукових проектів від бізнесу і, звичайно, запропонувати свою інноваційну ідею.

Студенти кафедри впоралися з цим на «відмінно». Вони не лише запропонували ідеї з використанням геокосмічних технологій, а й позмагались за їхнє фінансування та подальшу реалізацію.

– Була рада познайомитися з організатором проекту «Science shop» :Staszek Alwasiak і студентами з Польші та України, які теж взяли участь у цьому заході. Також було цікаво побувати на презентації проекту «Kobiety inspirują kobiety». Я представляла ідею застосунка «język do języka», ідея якого полягає в допомозі людям обмінюватись культурно-мовним досвідом тих країн, із яких вони родом, – розповідає Анастасія Грем, ІІІ курс.

– Ця поїздка відкрила нові можливості й перспективи, подарувала неймовірні враження та знайомства. Проект Science shop – це чудова платформа, яка дає змогу розкрити власний потенціал, проявити себе у новій галузі, налагодити співпрацю та спільно створювати щось корисне. Ці три дні й ці люди ще раз переконали у тому, що всі кордони та перешкоди тільки у нас в голові, –  каже Катерина Гусакова, IV курс.