Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У Хмельницькому політехнічному коледжі Львівської політехніки відбувся День відкритих дверей

5 грудня 2017, 11:25
Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки

Перший у поточному навчальному році День відкритих дверей відбувся 2 грудня у Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка». Незважаючи на погану в цей день погоду та мінімум реклами, у навчальному закладі було велелюдно: зіграв роль напрацьований роками позитивний імідж вишу. Як показало анкетування, найбільш відповідальні абітурієнти постійно відстежували на сайті коледжіуінформацію щодо Дня відкритих дверей та роботи підготовчих курсів.

Початок заходу призначили на 12:00, та вже з 10 години у холі члени студпрофкому та педагогічного колективу радо зустрічали відвідувачів. В числі перших вітали гостей директор та відповідальний секретар Приймальної комісії, адже саме до них зазвичай найбільше питань у абітурієнтів та їхніх батьків. У вестибюлі була розгорнута виставка досягнень студентів Хмельницького політехнічного коледжу, де кожен абітурієнт міг бачити, чому і як навчають у коледжі.

Офіційна частина заходу пройшла в актовій залі. Вона була надзвичайно інформативною. У своїй промові директор коледжу, доцент, кандидат економічних наук Вадим Овчарук розповів про досягнення студентів, починаючи від перемог на республіканських освітніх олімпіадах і закінчуючи мистецьким Гран-Прі загальноміського фестивалю «Арт-Студфест». Згадав він і про постійні перемоги спортивного характеру, масштабні флешмоби, співпрацю з громадськими та волонтерськими організаціями. Наголосив на тому, що, окрім отримання основної спеціальності, студенти мають можливість ще займатися на курсах водіїв, програмування, 3-D моделювання, у творчих студіях, гуртках, секціях. Докладно Вадим Володимирович зупинився на амбітних планах коледжу. Відповів директор і на запитання залу, що стосувалися вступу, навчання за державні кошти, проживання в гуртожитку, особливостей подальшого навчання за скороченою програмою у Національному університеті «Львівська політехніка». А наприкінці запросив присутніх розділитись на групи і на власні очі побачити, в яких умовах навчаються студенти.

Екскурсія була цікавою, адже подивитись у коледжі є на що. Два навчальні корпуси містять 71 аудиторію, серед яких 38 предметних кабінетів, 14 спеціалізованих лабораторій, оснащених сучасним устаткуванням, 14 комп’ютерних лабораторій, 4 навчально-виробничі майстерні з діючим матеріально-технічним обладнанням. Окрім того, у коледжі функціонує велика комп’ютеризована бібліотека, музей, кімната народознавства, просторий спортивний та тренажерний зали, медичний, стоматологічний кабінет, їдальня з демократичними цінами та декілька буфетів – все для зручності та здоров’я студентів.

Отже, тому, хто хоче стати справжнім, затребуваним на ринку праці фахівцем – просто необхідно вступати на навчання саме до Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки!