Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У Хмельницькому політехнічному коледжі відбувся флешмоб на підтримку бійців, які повертаються із зони АТО

20 лютого 2017, 15:39
Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки

У Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» прийняли естафету всесвітнього флешмобу #22PushUpChallenge. Суть акції полягає у прагненні підтримати бійців, які повертаються із зони бойових дій з посттравматичним синдромом, а також у пропагуванні здорового способу життя.

На площу перед навчальним закладом вийшли студенти, викладачі, співробітники коледжу – більше 100 осіб. Очолював флешмоб директор коледжу Вадим Володимирович Овчарук. Кожен учасник виконав 22 віджимання. Місцеві жителі або ж ті, хто з різних причин не може віджиматись, були активними спостерігачами.

Всі присутні та учасники флешмобу висловлюють глибоку подяку нашим військовим за їхній ратний подвиг і сподіваються, що наша моральна підтримка допоможе їм рятуватися від жахливих спогадів.

Прийнявши виклик від Технологічного коледжу Національного лісотехнічного університету України, Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки передає естафету Кам’янець-Подільському індустріальному коледжу.