Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У коледжі «Інфокомунікації» Університету говорили про нові аспекти викладання економічних дисциплін

8 грудня 2017, 10:26
За матеріалами освітнього порталу «Педагогічна преса»

6 грудня 2017 року на базі Львівського коледжу «Інфокомунікації» Національного університету «Львівська політехніка» відбулось засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації Львівської області.

Відкрив засідання методичного об’єднання директор Львівського коледжу «Інфокомунікації» Львівської політехніки к.п.н. Богдан Камінський, який привітав учасників зустрічі в стінах навчального закладу, охарактеризував діяльність коледжу, розповів, що найкращі випускники коледжу «Інфокомунікації» мають змогу продовжувати навчання за освітніми рівнями бакалавр, спеціаліст та магістр у Національному університеті «Львівська політехніка» та Одеській національній академії зв’язку імені О.С. Попова, поділився досвідом, здобутками вишу, відповів на питання учасників засідання і побажав викладачам творчої наснаги та професійного натхнення у роботі.

– Дисципліни гуманітарного та соціально-економічних спрямування є основою формування особистості, підготовки молодих фахівців до життя. Головним змістом діяльності викладачів циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін є пошук того, що допомагає викладачам і студентам співпрацювати, розуміти один одного та впроваджувати реалізацію змісту сучасної освіти та її основних принципів, – зазначила представник циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін коледжу «Інфокомунікації», голова комісії Галина Петрик.

На засіданні були заслухані доповіді на актуальні теми – «Сучасний погляд на методику викладання економічних дисциплін у ВНЗ І-ІІ рівня акредитації», «Значення тестового контролю знань при оцінюванні якості вивчення економічних дисциплін», «Використання міжпредметних зв’язків у підготовці до курсової роботи, дипломного проектування» тощо.

Викладачі поділилися власним досвідом проведення занять з економічних дисциплін, активно обговорювали питання якості та результативності дистанційного навчання, ознайомились з методичним забезпечення дисциплін економічного циклу, виконання курсових робіт з економічних дисциплін, зупинилися на проблемах професійної підготовки студентів у сучасних умовах. Особливу увагу членів методичного об’єднання було зосереджено на посиленні практичної спрямованості навчання та впровадженні сучасних інформаційних технологій у навчальний процес.

На завершення, з нагоди святкування «Дня Збройних Сил України», для учасників методичного об’єднання прозвучали музичні композиції у виконанні студентів Львівського коледжу  «Інфокомунікації».