Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У Львівській політехніці на презентації компанії «INFOSYS Poland» говорили про працевлаштування випускників

29 листопада 2017, 10:29
Ігор Галущак, прес-служба Львівської політехніки

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Національного університету «Львівська політехніка» спільно з кафедрою фінансів Інституту економіки та менеджменту провели презентацію польської компанії «INFOSYS Poland» для студентів-політехніків ІІІ–V курсів.

Компанія «INFOSYS Poland» є провідною фірмою на польсько-українському ринкові аутсорсингу. Вона пропонує передові інноваційні послуги своїм клієнтам у сфері фінансів та бухгалтерського обліку, закупівель, високих технологій та консалтингу. Фірма до того ж є одним із найбільших роботодавців у Лодзькому воєводстві та налічує понад 2500 фахівців, що надають послуги майже на 30 мовах.

У Львівській політехніці «INFOSYS Poland» представила Ольга Бліхар – очільниця відділу розрахунків з постачальниками та підзвітними особами компанії. Під час зустрічі відбувся корисний діалог на тему працевлаштування у цій польській фірмі та обговорення загальних тенденцій розвитку ринку праці за кордоном та в Україні. Промоутери також розповіли студентам про підготовку переконливого резюме та проходження співбесід.

Як повідомили польські працедавці, на цей час у компанії актуальні такі вакансії: бухгалтер зі знанням європейських мов, фахівець відділу закупівель, який також повинен володіти європейськими мовами. Водночас фірма запрошує охочих на навчання-тренінги: «Кампус із постачання та закупівель», «Фінансовий кампус» та «INFOSYS Мастер Дата Кампус».