Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У спорткомплексі Університету відбулися змагання за Кубок ректора з танцювальної аеробіки та конкурс «Міс Фітнес»

25 травня 2017, 10:12
Кафедра фізичного виховання Львівської політехніки

16 травня у спорткомплексі Національного університету «Львівська політехніка» вчетверте відбулись традиційні змагання за Кубок ректора Львівської політехніки з танцювальної аеробіки та конкурс «Міс фітнес» Університету. В турнірі взяли участь 10 команд та 20 спортсменок – учасниць фітнес-марафону.

На урочистому параді-відкритті ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало звернув увагу присутніх на кількість, яскравість та красу учасниць змагань і побажав усім вдалого виступу.

Першими змагання розпочали учасниці фітнес-марафону. Дівчата повинні були продемонструвати комплекси вправ, під час виконання яких судді оцінювали правильність техніки та легкість роботи. Надзвичайно важко було обрати найкращих спортсменок, оскільки до змагань дівчата готувались дуже ретельно і рішуче боролись за перемогу.

Після цього розпочалися змагання з танцювальної аеробіки. Як завжди, команди представили різноманітні танцювальні стилі. Гості свята мали можливість спостерігати за запальним диско, чуттєвим контемпорарі, веселим афроджазом, рідним українським танцем, стильним бродвеєм та іншими хореографічними напрямами. Про успішність танців свідчила бурхлива підтримка від глядачів. Кожна команда наприкінці виступу отримувала свою порцію овацій.

Цього разу змагання з танцювальної аеробіки на Кубок ректора Львівської політехніки набули статусу відкритих. Уперше були запрошені для участі в турнірі з аерофанку команди з іншого вишу – Української академії друкарства. В результаті бронзовими та срібними призерами фанк-турніру стали команди гостей «Bell Dance» та «Freedom». А звання чемпіона виборола збірна Національного університету «Львівська політехніка» з командної аеробіки – команда «Техніка» (тренер – старший викладач кафедри фізичного виховання, суддя національної категорії Олена Череповська).

Свято аеробіки та фітнесу прикрасили своїми чудовими показовими виступами ансамбль сучасного танцю «Карамель» (керівники – Христина Мелимук та Анастасія Селезньова), збірна Львівської політехніки зі спортивної аеробіки (тренер – старший викладач кафедри ФВ, майстер спорту Марта Мельничук) та команда «Техніка».

Змагання пролетіли на одному подиху. Робота суддів була надзвичайно важкою. Але найкращі все ж таки були обрані. У змаганнях з танцювальної аеробіки третє місце посіла команда «Бандерівки» з композицією «Українське весілля». На другому місці опинилась команда «Феєрверк» із цікавою «піратською» історію та елементами черліденгу. А чемпіонами змагань та володарками великого Кубка ректора Львівської політехніки стали дівчата з команди «Драйв» із постановкою в стилі бродвей-шоу (тренер команд – Олена Череповська).

Також серед учасниць змагань відбувся конкурс на найелегантнішу, найчарівнішу та найартистичнішу спортсменку. Титул «Міс Елегантність» виборола Ольга Тертишня (Інститут економіки і менеджменту), «Міс Артистизм» стала Олійник Каріна (Інститут архітектури), а звання «Міс Чарівність» присудили Марті Гринюк (Інститут будівництва та інженерії довкілля). Не обійшлося цього разу і без традиційного призу від головного судді змагань. За неймовірне перевтілення в танці його отримала Ольга Балан (Інститут геодезії).

Виснажливий фітнес-марафон закінчився так: звання «Другої віце-міс Фітнес» присуджено Роксолані Звір (Інститут архітектури), «Першою віце-міс Фітнес» стала Наталя Кіндратів (Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій). А «Міс Фітнес Львівської політехніки 2017» обрано Ольгу Леськів.

Підводячи підсумки, ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало привітав учасників та переможців змагань, побажав їм подальших спортивних та життєвих успіхів і порадив й надалі розширювати горизонти цих змагань.

Отож, змагання 2017 відійшли в історію. А плани на 2018-й уже вимальовуються…