Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У свято – до сиротинця: політехніки-психологи провели доброчинні заходи і закупили подарунки для Будинку дитини

21 грудня 2017, 09:19
Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»

Майбутні психологи по-особливому підготувалися до Дня святого Миколая – провели концерт і доброчинний ярмарок. За гроші, зібрані під час цих заходів, закупили підгузки, одяг та фрукти для Будинку дитини № 1 у Львові.

Концертну частину готували здебільшого першокурсники. Глядачами були студенти психології, їхні куратори, викладачі кафедри. Увазі присутніх представлено сценку «Святий Миколай до нас приходить» (до слова, з нею юні аматори відвідають сиротинець), пісні: «Миколай бородатий», «Різдво», Jingle Bells rocks, Home, Sleep on the floor, Dirty Paws, Hallelujan, танцювальну композицію Let it snow, тематичні вірші, казку. Особливо варті уваги номери у виконанні квартету Світлани Дяк, Ірини Гридової, Сергія Миргородського, Юрія Сагайдака, сольних виконавиць Соломії Дмитрів і Вікторії Сахон, а також композиційні номери інших студентів. А ведучі свята Владислав Кириченко і Роксолана Мартиненко чудово ввійшли в свої ролі.

– До приготування концерту долучилися практично всі першокурсники і декілька другокурсників. Відвідинами сиріт у свято Миколая вони розпочали свою співпрацю з Будинком дитини. Таким чином, і добру справу робитимуть, і матимуть місце практикування свого фаху, – розповідає куратор 15 групи Галина Закалик.

Під час концерту студенти збирали добровільні пожертви на подарунки сиротам до свята. Наступного дня вони провели ярмарок, на якому продавали випічку і власноруч виготовлені прикраси. Виторг із цього долучили до пожертв під час концерту. Усього вдалося зібрати 7314 грн. Окремо студенти та викладачі подбали про одяг, іграшки, взуття.