Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Учениця Львівської академічної гімназії при Університеті одержала премію в числі 30 найкращих учнів міста

30 листопада 2017, 10:35
За матеріалами «Львівської газети»

Нещодавно у Львівській міській раді відбулося вручення премій у рамках Програми підтримки обдарованої молоді Львова. Міський голова Андрій Садовий найкращим 30 учням вручив премії по 10 тисяч гривень.

На отримання премії Львівської міської ради обдарованій молоді від претендентів було отримано 61 заявку. Під час визначення переможців Керівна рада Програми, куди ввійшли представники профільного управління департаменту гуманітарної політики ЛМР, депутатського корпусу та громадськості, оцінювала претендентів на отримання одноразових премій Львівської міської ради обдарованій молоді м. Львова за такими критеріями, як наявність нагород міжнародного та всеукраїнського рівня, участь у міжнародних та всеукраїнських проектах, участь у громадській та волонтерській діяльності тощо.

За підсумками оцінювання відповідно до визначеного рейтингу переможцями стали 30 учасників, яких і відзначено премією Львівської міської ради в рамках Програми підтримки обдарованої молоді. Серед них – Христина Паляниця, учениця Львівської академічної гімназії при Національному університеті «Львівська політехніка».