Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

В Інституті економіки і менеджменту відбулась відкрита лекція про діловий етикет і протокол в управлінні

30 листопада 2017, 11:24
Кафедра ЗМД Львівської політехніки

24 листопада 2017 року студенти і викладачі Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» на запрошення кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності мали змогу зустрітись із заступником директора з наукової роботи Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, к.е.н., доцентом та відомим бізнес-тренером Андрієм Ліпенцевим.

Фахівець розповів студентам про діловий етикет та протокол в управлінні як важливі компетенції успішного керівника, особливо за умов глобального та турбулентного світу. Чималу увагу експерт звернув на практичні аспекти ділового етикету під час знайомства, привітання, зустрічей делегацій, ділових перемовин тощо. Не оминув фахівець і проблеми дрес-коду, іміджу ділової людини, регламентування у компаніях стандартів ділового етикету та його національних особливостей. Лектор наголосив, що незнання чи недотримання базових правил ділового етикету нерідко зумовлює виникнення суттєвих незручностей та втрату потенційних бізнес-партнерів.

Виклад тематики Андрій Ліпенцев супроводжував наведенням цікавих прикладів зі свого багаторічного практичного досвіду діяльності, розв’язанням бізнес-кейсів, а також переглядом навчальних відеоматеріалів.

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності висловлює подяку панові Андрію за цікаву, змістовну та практично спрямовану лекцію.