Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

В Інституті економіки і менеджменту відбулась відкрита лекція віце-президента Львівської торгово-промислової палати

5 грудня 2017, 17:25
Кафедра ЗМД Львівської політехніки

5 грудня 2017 року студенти і викладачі Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки на запрошення кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності мали змогу зустрітись із віце-президентом Львівської торгово-промислової палати, начальником управління міжнародних економічних зв’язків Володимиром Корудом. Тема його відкритої лекції – «Роль торгово-промислових палат України в підтримці зовнішньоекономічної діяльності».

Фахівець розповідав студентам про історію становлення і розвитку Львівської торгово-промислової палати у бізнес-платформі Львівщини, її правовий статус, делеговані функції відповідно до законодавства, міжнародних угод і міжнародних звичаїв. Не оминув експерт і напрямів надання Львівською ТПП онлайн-послуг із сертифікації походження товарів, електронної верифікації експертних документів, функціонування платформи «e-chamber». Чимала увага фахівцем була звернена й на позиціонування торгово-промислової палати як надійного партнера для підприємців під час здійснення зовнішньоекономічної діяльності.

Володимир Коруд також подякував завідувачу кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Ользі Мельник, доценту цієї ж кафедри Андрію Тодощуку та старшому викладачу Олегу Микитину за активну роботу в комітетах Львівської торгово-промислової палати.

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності висловлює подяку пану Володимиру Коруду за цікаву, змістовну та практично спрямовану лекцію.